Van de Velde

u bent hier

NL » EXTRA » Openstaande vacature medewerker rioolinspecteur

Openstaande vacature medewerker riool- en leidinginspecteur
  

Als medewerker riool- en leidinginspecteur voer je inspecties uit van riolen en leidingen met behulp van high-tech op afstand bestuurbare camera-inspectiesystemen. Je werk bestaat uit het in beeld brengen, beoordelen daarvan en het rapporteren van je bevindingen volgens de NBN EN 13508-2 normering.

Je beschikt over technisch inzicht, je hebt een goede basis kennis computer en je werkt nauwkeurig. Je draagt zorg voor en springt respectvol om met het materiaal.

Je werkt nauw samen met je collega's (industriële) reiniging die ervoor zorgen dat de te inspecteren leidingen vrij zijn van vuil en obstakels.

Indien je nog geen opleidingscertificaat hebt tot rioolinspecteur, kan deze na inzetperiode behaald worden. 

Interesse? Stuur je cv en motivatie via e-mail naar matija@vandevelde-inspections.be

We nemen snel contact met je op.
 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal
Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

Kunde en kunst van het renoveren. Het succesvol plaatsen van Quick-Lock Big renovatieklem diameter 1200mm in verluchtingskanaal op een diepte van 7meter in revalidatieziekenhuis.

Lees meer

Camera onderzoek langsriolen sluis
Camera onderzoek langsriolen sluis

De binnenvaart wint aan belang. Het sas van Viersel is een balangrijk knooppunt waar het Netekanaal in het Albertkanaal komt. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in rivier-, haven-, kust-, en offshore projecten. Ze richten zich voornamelijk op de sloop en heropbouw van kademuren, bruggen, sluizen en steigers. De inspectie van de langsriolen van deze sluis, de kleppen van het verlaat en bijhorende mechanica staat Van de Velde op het lijf geschreven.

Lees meer