Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal
Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

02 Nov 2018

Geschikt voor mantoegankelijke schachten en leidingen

De Quick-Lock Big is een ideale renovatiemethode voor het afdichten van lekkages en radiale scheuren in mantoegankelijke leidingen en schachten met RVS en EPDM rubber afdichting. De schaaldelen werden probleemloos over de bestaande openingen in het leidingsysteem geplaatst. Net zoals bij de gewone Quick-Lock, gebeurt de afdichting op compressiebasis, duurzaam en permanent. Voor grote schades kunnen diverse systemen achter elkaar geplaatst worden.

In tegenstelling tot de Quick-Lock installaties waar een opblaasbare packer wordt gebruikt om het systeem te plaatsen, is deze installatie een handmatig proces d.m.v. hydraulische tools. Het systeem kan momenteel worden gebruikt in toegankelijk leidingen vanaf diameter 800 mm tot 1600 mm.

Duurzame oplossing voor verluchtingskanaal

Waarom onze klant koos voor de Quick-Lock Big renovatiemethode? Wel de methode is niet alleen milieuvriendelijk omdat er geen gebruik wordt gemaakt van harsen, maar is tevens ook bestand tegen temperatuurswisselingen. De kwaliteit ervan profiteert bijna een onbeperkte levensverwachting in elke omgeving en zeker in dit verluchtingskanaal op 7 meter diepte.
 Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be