Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » Quick-Lock snelle en kostenbesparende renovatietechniek
Quick-Lock snelle en kostenbesparende renovatietechniek

Quick-Lock snelle en kostenbesparende renovatietechniek

21 Oct 2018

Exfiltraties en verplaatste verbindingen in beeld

Een degelijk vooronderzoek van de exflitraties en verplaatste verbindingen is noodzakelijk om de exacte locatie van de schadepunten te rapporteren.

Roestvrijstaal reparatieklem voor 100% waterdichtheid

Om lekkages en zandinstroming te voorkomen werden er Quick-Locks geplaatst. Een snelle en kwalitatieve oplossing voor het probleem. De roestvrije staal (V4A) reparatieklemmen werden door middel van een robot gestuurd packersysteem op de voeg (dn250mm) gepositioneerd. De voegverbindingen en exfiltraties werden 100% waterdicht gemaakt en gestabiliseerd op een zuiver mechanische wijze die constructief zeer sterk en zelfdragend is.

Lange levensduur en hoge chemische resistentie

Dankzij het gepatenteerde Quick-Lock-systeem wordt een effectieve afdichting van het EPDM rubber verzekerd. Het EPDM rubber blijft na de renovatie elastisch en vangt zo bewegingen van leidingen op. Kortom een beproefd systeem met lange levensduur en met een hoge chemische resistentie tegen agressieve producten. Bij langere schades wordt het systeem in serie direct achter elkaar geplaatst. Kortom door deze toepassing wordt de originele leiding weer hersteld.

Onze klant heeft gekozen voor een kostenbesparende renovatietechniek zonder overlast voor de omgeving van graaf- en breekwerk. Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be