Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Inspectie van drinkwaterleiding met gedesinfecteerd materiaal
Inspectie van drinkwaterleiding met gedesinfecteerd materiaal

Inspectie van drinkwaterleiding met gedesinfecteerd materiaal

18 Aug 2013

De kwaliteit van het drinkwater is voor onze klant topprioriteit! Zij gaan immers veel verder dan de minimaal opgelegde kwaliteitseisen. Een regelmatige controle van de drinkwaterleidingen wordt uitgevoerd om eventueel waterverlies of defecten in beeld te brengen. Het is evident dat zij minstens evenveel verwachten van hun leveranciers en de geleverde diensten om de drinkwaterkwaliteit te kunnen garanderen.

Gedesinfecteerde camera's zijn de oplossing voor het inspecteren van de drinkwaterleiding. Zowel de bekabeling, als de camerawagen en camerakoppen werden volledig ondergedompeld in gekeurde reinigingsproducten gebaseerd op javel. Op deze manier werd het water rein gehouden en de toelevering van het drinkwater niet in gedrang gebracht. Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal
Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

Kunde en kunst van het renoveren. Het succesvol plaatsen van Quick-Lock Big renovatieklem diameter 1200mm in verluchtingskanaal op een diepte van 7meter in revalidatieziekenhuis.

Lees meer

Camera onderzoek langsriolen sluis
Camera onderzoek langsriolen sluis

De binnenvaart wint aan belang. Het sas van Viersel is een balangrijk knooppunt waar het Netekanaal in het Albertkanaal komt. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in rivier-, haven-, kust-, en offshore projecten. Ze richten zich voornamelijk op de sloop en heropbouw van kademuren, bruggen, sluizen en steigers. De inspectie van de langsriolen van deze sluis, de kleppen van het verlaat en bijhorende mechanica staat Van de Velde op het lijf geschreven.

Lees meer