Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Focus op drainageleidingen te Ertvelde
Focus op drainageleidingen te Ertvelde

Focus op drainageleidingen te Ertvelde

01 Sep 2016

Onder strenge veiligheidsvoorschriften werden de hoofddrainageleidingen (dm200mm), de zijdrainnages (dm110)  en collectors d.m.v. speciale hoge druk nozzles gereinigd.

De hieropvolgende inspectie werd uitgevoerd met een satellietcamera die in staat is om zijdrainnages vanuit de hoofddrainnage te inspecteren. Een wel doordacht crawler systeem, waarbij een bestuurbare arm tot in de zijdrainnages gaat, inventief met resultaat! Een ideale toepassing voor deze productiesite.Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal
Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

Kunde en kunst van het renoveren. Het succesvol plaatsen van Quick-Lock Big renovatieklem diameter 1200mm in verluchtingskanaal op een diepte van 7meter in revalidatieziekenhuis.

Lees meer

Camera onderzoek langsriolen sluis
Camera onderzoek langsriolen sluis

De binnenvaart wint aan belang. Het sas van Viersel is een balangrijk knooppunt waar het Netekanaal in het Albertkanaal komt. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in rivier-, haven-, kust-, en offshore projecten. Ze richten zich voornamelijk op de sloop en heropbouw van kademuren, bruggen, sluizen en steigers. De inspectie van de langsriolen van deze sluis, de kleppen van het verlaat en bijhorende mechanica staat Van de Velde op het lijf geschreven.

Lees meer