Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Herstellingswerken om verzakkingen tegen te gaan
Herstellingswerken om verzakkingen tegen te gaan

Herstellingswerken om verzakkingen tegen te gaan

18 Aug 2013

Onze klant dient zijn reputatie als kwaliteitsvolle gebouwbeheerder hoog te houden, daarom kunnen bepaalde herstellingswerken zoals verzakkingen ea niet lang op zich laten wachten. Een ongeluk is immers snel gebeurd!

De verzakte bestrating werd opgebroken zodat het gebarsten en niet meer te renoveren putje verwijderd kon worden. Een nieuw toezichtputje met profielbodem en enkele nieuwe leidingen werden geplaatst. Vervolgens werd alles mooi aangevuld met stabilisé en uiteraard ook aangesloten zodat de leidingen onmiddelijk klaar waren voor gebruik. De verzakking werd volledig verholpen en een nieuw toezichtdeksel werd geplaatst om toekomstig onderhoud mogelijk te maken. Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal
Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

Kunde en kunst van het renoveren. Het succesvol plaatsen van Quick-Lock Big renovatieklem diameter 1200mm in verluchtingskanaal op een diepte van 7meter in revalidatieziekenhuis.

Lees meer

Camera onderzoek langsriolen sluis
Camera onderzoek langsriolen sluis

De binnenvaart wint aan belang. Het sas van Viersel is een balangrijk knooppunt waar het Netekanaal in het Albertkanaal komt. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in rivier-, haven-, kust-, en offshore projecten. Ze richten zich voornamelijk op de sloop en heropbouw van kademuren, bruggen, sluizen en steigers. De inspectie van de langsriolen van deze sluis, de kleppen van het verlaat en bijhorende mechanica staat Van de Velde op het lijf geschreven.

Lees meer