Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Inspectie van huisaansluitingen d.m.v. satellietcamera
Inspectie van huisaansluitingen d.m.v. satellietcamera

Inspectie van huisaansluitingen d.m.v. satellietcamera

14 Oct 2013

Niets dan voordelen, zo veel is duidelijk! Door middel van de satellietcamera, werden de huisaansluitingen volledig in beeld gebracht. Geen hinder voor de omwonenden en geen speciale voorzorgsmaatregelen aangezien de inspectie werd uitgevoerd via de hoofdriolering. De daarvoor speciaal ontwikkelde camerarobot rijdt tot aan de inlaat en lanceert vervolgens het laterale armsysteem tot in de huisaansluiting. Deze discrete camera is voorzien van een eigen meterteller, zodat de afstanden precies kunnen worden meegegeven in het huisaansluiting/inspectierapport.

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal
Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

Kunde en kunst van het renoveren. Het succesvol plaatsen van Quick-Lock Big renovatieklem diameter 1200mm in verluchtingskanaal op een diepte van 7meter in revalidatieziekenhuis.

Lees meer

Camera onderzoek langsriolen sluis
Camera onderzoek langsriolen sluis

De binnenvaart wint aan belang. Het sas van Viersel is een balangrijk knooppunt waar het Netekanaal in het Albertkanaal komt. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in rivier-, haven-, kust-, en offshore projecten. Ze richten zich voornamelijk op de sloop en heropbouw van kademuren, bruggen, sluizen en steigers. De inspectie van de langsriolen van deze sluis, de kleppen van het verlaat en bijhorende mechanica staat Van de Velde op het lijf geschreven.

Lees meer