Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Preventieve controle waterleiding nieuwe busstelplaats Kessel-Lo
Preventieve controle waterleiding nieuwe busstelplaats Kessel-Lo

Preventieve controle waterleiding nieuwe busstelplaats Kessel-Lo

28 Aug 2016

Het openbaar vervoer wint aan belang in ons verkeer. Daarom wordt er voortdurend verder gebouwd aan een busnetwerk dat overeenstemt met de noden van vandaag. De bouw van de nieuwe stelplaats te Kessel-Lo, welke sinds juli 2016 in gebruik werd genomen, getuigt van vakmanschap.

Om de eventuele contaminatie van de waterleiding (wasplaats busstelplaats) na te gaan, kreeg Van de Velde Pipe Inspections & Solutions de vraag preventief een reiniging en camera-onderzoek uit te voeren van de PE leiding.

Onze operators weten weg met de regelbare druk van onze mini combiwagens. Ze zijn erin geslaagd de PE waterleidingen minutieus te reinigen en een zuivere weergave van de PE leiding in beeld te brengen. Onze camera-inspectie apparatuur is zeer hoogstaand, dit blijkt steeds opnieuw uit onze rapportages (classificatienorm NEN3399) en hoogstaand beeldmateriaal.Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Fijne bubbeldagen!
Fijne bubbeldagen!

We kenden met z'n allen zeer turbulente tijden in 2020. Vandaag staan we aan de vooravond van een nieuw jaar met nieuwe kansen...

 

 

Lees meer

Ook tijdens de zomerperiode staan wij voor u klaar!
Ook tijdens de zomerperiode staan wij voor u klaar!

De heropstart van onze activiteiten na de Corona lockdown was voor vele van onze klanten een hele opluchting.

Talrijke problemen en zorgen konden tijdens deze uitdagende periode niet aangepakt worden en wij zijn dan ook erg verheugd dat we sinds 4 mei onze klanten weer met raad en daad mogen bijstaan.

Lees meer