Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Spits-frees-technologie maakt fietstunnel vrij.
Spits-frees-technologie maakt fietstunnel vrij.

Spits-frees-technologie maakt fietstunnel vrij.

01 Dec 2016

Ondertussen werd de tunnel onder de Siesegemlaan te Aalst plechtig ingefietst, toch ging hier man en macht aan vooraf. Daar waar spoelbeton en cement zich in de riolering hadden vastgehecht, zet Van de Velde in op een samenspel van spitstechnologie, ervaring en de nodige schwung. Een concrete missie die gerealiseerd werd door de inzet van onze frees- en hydrodemolition robots, camera’s ter begeleiding van de freeswerken alsook voor de tussentijdse controle en de combiwagen(s) voor het verwijderen van de los gefreesde materie.

Geen excuses meer voor de Aalstenaars om hun fiets op stal te laten staan. Door de nieuwe tunnels kunnen fietsers en voetgangers veilig de ring oversteken. Sinds de aanleg van de ring, zijn de tunnels een onderdeel van het grootste mobiliteitsproject in de stad.

Het gebruik van frees- en/of hydrodemolition technieken zijn zeer vooruitstrevend. Obstakels zoals beton- en cementresten kunnen op een zeer efficiënte en harmonieuze manier verwijderd worden. Super krachtige freesrobots die hydraulische freeskrachten, water en ultra hoge druk combineren en zo hoofdriolering en aftakkingen volledig vrij maken. Een spitstechnologie die niet enkel zeer kosten besparend is, omdat bestrating niet hoeft opengebroken te worden, maar tevens mogelijke verkeershinder reduceert. Van de Velde lanceert telkens opnieuw baanbrekende innovaties die bijdragen aan projecten zoals deze hippe fietstunnel.Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Onze nieuwe Business Unit draait op volle (zuig)kracht in 2019!
Onze nieuwe Business Unit draait op volle (zuig)kracht in 2019!

Zuiggraafmachines zijn dé economische, snelle en veilige oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen.
Lees waarom onze klanten aangenaam verrast zijn door deze nieuwe technologie!
 

Lees meer

Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal
Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

Kunde en kunst van het renoveren. Het succesvol plaatsen van Quick-Lock Big renovatieklem diameter 1200mm in verluchtingskanaal op een diepte van 7meter in revalidatieziekenhuis.

Lees meer