Van de Velde

u bent hier

NL » Waarom Van de Velde

Waarom Van de Velde?

Van de Velde heeft meer dan 20 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd van loodgieterij naar reinigingswerken, camera-inspectie, frees- en renovatietechnieken. Resultaat? We zijn echte problem solvers, en kunnen een totaalpakket aanbieden.

Diversiteit aan personeel

Elke opdracht is anders, en benaderen we met de grootste precisie. Dankzij de continue coaching van de zaakvoerder enerzijds en de omvangrijke voorkennis van de inspecteurs anderzijds.

Verscheidenheid aan materieel

Iedere wagen heeft zijn uitrusting. Duikt er toch een technische beperking op? Dan stellen wij alles in het werk om de opdracht bij te sturen en alsnog tot een goed einde te brengen door tools aan te passen in onze werkruimte en/of aan te kopen, of nog meer advies te verlenen.

Sterk in camera-inspectie

Gelijk welke sector, soort leiding, situatie ter plaatse, … Problemen zijn er om opgelost te worden en dat doen wij samen met u!

Non-stop investeringen

De nieuwste snufjes op de markt? Wij kennen ze! 

Wij trachten zowel onze wagens, camerasystemen, frees- en renovatietools steeds verder uit te rusten met extra werktools en software om u nog beter van dienst te zijn.

We kochten een softwarepakket voor leidingbeheer aan. Daarmee helpen we bedrijven om hun onderhoud te regelen, zelfs met een eventuele personeelswissel.

Flexibele planning

‘Last minute’ passen wij onze planning aan voor loyale klanten. Hebt u een dringende interventie? Ook dan staan we meteen klaar.

Persoonlijke touch van de zaakvoerder.

De klant staat centraal: dat is én blijft ons uitgangspunt.

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Wij doen mee!
Wij doen mee!

Van de Velde doet mee aan Open Bedrijvendag! Welkom op 7 oktober 2018. 
 

Lees meer

Grondzuigwagen voor delicate reinigingswerkzaamheden
Grondzuigwagen voor delicate reinigingswerkzaamheden

Onze nieuwe 3V zuig-graafmachine heeft een zuigcapaciteit van 43000m³/uur en een containervolume van 10m³. Deze multifunctionele grondzuigwagen is uitermate geschikt voor het opzuigen van droge materialen als vloeistoffen en inzetbaar in diverse sectoren.

Lees meer