Van de Velde

u bent hier

NL » Wat we doen » Camera-inspectie » Leidingbeheersoftware

Leidingbeheersoftware

Wij beschikken over een speciale inspectie unit, welke bedrijven in staat stelt om hun leiding netwerk software matig te beheren. Dit gebeurt aan de hand van het GeoASYS-softwarepakket dat de signalen van de satellietcamera via diverse sensoren en complexe processingsoftware registreert en visualiseert.

De coördinaten worden driedimensionaal omgezet, cijfermatig, grafisch en topologisch, en kunnen over verschillende interfaces naar alle populaire CAD of geografische informatiesystemen worden overgezet.

Voordelen?

  • Intekenen van bestaande plannen, plattegronden, luchtfoto’s is mogelijk,
  • Geautomatiseerd leidingbeheer,
  • 3D weergaven, PDF, AutoCad,
  • Kostenbesparend, omdat de situatie gekend is en gerichte acties kunnen genomen worden.

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
Fax +32 (0)3 488 37 69
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be

Laatste nieuws

Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal
Quick-Lock Big renovatie verluchtingskanaal

Kunde en kunst van het renoveren. Het succesvol plaatsen van Quick-Lock Big renovatieklem diameter 1200mm in verluchtingskanaal op een diepte van 7meter in revalidatieziekenhuis.

Lees meer

Camera onderzoek langsriolen sluis
Camera onderzoek langsriolen sluis

De binnenvaart wint aan belang. Het sas van Viersel is een balangrijk knooppunt waar het Netekanaal in het Albertkanaal komt. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in rivier-, haven-, kust-, en offshore projecten. Ze richten zich voornamelijk op de sloop en heropbouw van kademuren, bruggen, sluizen en steigers. De inspectie van de langsriolen van deze sluis, de kleppen van het verlaat en bijhorende mechanica staat Van de Velde op het lijf geschreven.

Lees meer